Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή - Ιστοσελίδας

Η λειτουργία, οι ανάγκες και οι στόχοι σας είναι οι παράγοντες που προσδιορίζουν την επιτυχή κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Για να είναι αποδοτική και αποφέρει κέρδη θα πρέπει, με μια ματιά, να μαγνητίζει τον καταναλωτή ώστε να διαμορφώνει μία διάθεση να την «ψάξει» περαιτέρω.

Διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού ιστοσελίδας.

Τεχνικές προγραμματισμού, γραφιστικού σχεδιασμού και εμφάνισης, οπτική αισθητική. Από περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου, με προσθήκη νέων σελίδων, άρθρων, προϊόντων χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Ανάλυση και εστίαση βασικών παραμέτρων στη σχεδίαση όπως στόχοι πωλήσεων, ανταγωνισμός, ευελιξία επικαιροποιήσεων (συνεχής ενημέρωση ιστοσελίδας), προβολή επωνυμίας, προϊόντων και υπηρεσίων σας.

Συνεχής παρακολούθηση και αδιάλειπτη συνεργασία για βέλτιστο αποτέλεσμα. Με περιεχόμενα κειμένου και περιγραφών όσο το δυνατόν πιο άρτια. Δείκτες απόδοσης σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Ροή στην περιήγηση, ταχύτητα απόκρισης, ξεκούραστο ανάγνωσμα, ευανάγνωστο και λιτό, προσαρμοζόμενο αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος της εκάστοτε συσκευής..

PORTOFOLIO

https://micro.gr

WordPress Developent

https://patousserie-print.gr/

WordPress Developent

https://kissadesign.com

WordPress Development

https://anysmahellas.gr.com

Κοπτικά εργαλεία

Στρατηγική

Για να  “στηθεί” μία ιστοσελίδα πρέπει να εργαστούμε εκ των προτέρων πάνω σε δύο βασικά θέματα – ερωτήματα: Τους στόχους που πρέπει να πετύχουμε. Την ανάλυση των αναγκών των επισκεπτών της ιστοσελίδας, των τάσεων της αγοράς και της εν γένει παρουσίας και δραστηριότητας του ανταγωνισμού. Όλα τα ανωτέρω πρέπει να διατυπωθούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια με αποτέλεσμα το βέλτιστο.

κατασκευή ιστοσελίδασ

Επισκεπτόμαστε εντελώς δωρεάν την επιχείρηση σας για μελέτη στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας με παράλληλη τεχνικό – οικονομική πρόταση.

Καλέστε μας στο 2310960250  η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.