Υπηρεσίες - IT

Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΜBΟΥΛΟΣ ΙΤ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

Αναλύει και διαμορφώνει με βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας με ανάπτυξη διαφορετικών επιλογών και κατά συνέπεια νέων διαδικασιών με στόχο περαιτέρω βελτίωση των λειτουργιών σας.

Παρέχει στην διοίκηση κρίσιμες πληροφορίες ικανές να την οδηγήσουν σε έγκαιρες και αποτελεσματικές λήψεις αποφάσεων που προσδίδουν προοπτική σύγχρονης ανάπτυξης.

Επισημαίνει τα κρίσιμα σημεία κόστους και βελτιώνει την οικονομική απόδοση και την διαρκή αποτελεσματικότητα για μείωση λειτουργικού κόστους.

Παρακολουθεί το σύνολο των επιχειρησιακών παραμέτρων και υποδομών και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες παραγωγής και επανασχεδιάζει – αξιολογεί και παρακολουθεί τυχόν έργο ή εργασία που μπορεί να προκύψει

Τμήμα Υποστήριξης

itDigital  στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό και εμπειρία 38 ετών της MICRO COMPUTER στον χώρο των επιχειρήσεων της πληροφορικής, με γνώση και κατάρτιση στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης επιχειρήσεων. Στους διαχρονικούς πελάτες μας συγκαταλέγονται οργανισμοί του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ . ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΤΛ.
Επισκεπτόμαστε εντελώς δωρεάν την επιχείρηση σας για μελέτη τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης των εγκαταστάσεων και λειτουργιών σας, υποβάλλοντας κατόπιν τούτου τεχνικο-οικονομική  προσφορά για την υποστήριξη σας.
Καλέστε μας στο 2310960250  η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.